Näe ja koe Bromarvissa


Bromarvin niemeä ympäröi meri kolmelta suunnalta. Täällä voit uida ja soudella rauhallisissa merenlahdissa tai nauttia Padvan hiekkarannan pitkästä matalikosta. Padvasta avautuu näköala suoraan Itämerelle. Paikallisten kalastajien kanssa voit sopia veneretkistä avoimille ulapoille. Jos nautit ruoanlaitosta perheen ja ystävien kanssa, löydät Bromarvin suositulta kesätorilta paikallisia vihanneksia, yrttejä, kalaa sekä luonnonmukaisesti tuotettua naudan- ja lampaanlihaa. Lähialueen puhtaissa metsissä voit poimia sieniä ja marjoja ja kyläkaupasta saa kaikki perustarvikkeet.
Pari sataa metriä Villa Idasta löytyy kesäravintola Rusthållets Stallkrog jossa voi päivisin nauttia herkullisen kotiruokalounaan tai kello 14 jälkeen valita à la carte-listalta. ( Rusthållets Stallkrog löytyy myös Facebookista )

Viihdytkö luonnossa? Bromarvista löytyy mielenkiintoisia retkeilykohteita – näköalatorni, muistomerkki, jännittäviä kalliomuodostelmia, kulttuurimaisemia. Riilahden kartanolla, www.rilax.fi, pidetään kesäisin ratsastusleirejä. Myös yksityistunnit ovat järjestettävissä.

Autolla pääsee puolessa tunnissa Tammisaaren viehättävään vanhaan kaupunkiin tai
Fiskarsin hienoon ruukkikylään, josta löytyy designkauppoja ja taidegallerioita. Alueen tarjoamat palvelut, elämykset ja nähtävyydet löytyvät täältä visitraseborg.com ja helsinkiwest.fi.

Oman kylän monet yhdistykset järjestävät pitkin kesää tapahtumia jokaiseen makuun.

Löydät enemmän infoa Bromarvin tapahtumista TÄÄLTÄ

Kuvat